Uutiset | Teksti: Reima Mäkinen | Julkaistu: 25.08.2003 klo 10:32:23 | Luettu: 2585 kertaa

Sarjakuvafestarit - infoa verkossa

Helsingin XVIII Sarjakuvafestivaalit lähestyvät. Tapahtuman kotisivu www.kupla.net/fest2003 on avattu.

"Puuttuvat asiat ei ole niin suuria ettäkö niiden takia pitäisi tietoa pantata, joten festarien webbisivut löytyvät nyt kaiken kansan iloksi verkosta", kertoi sivuja koostanut Mika Lietzen.

Festarien graafisen ilmettä tekee tänä vuonna myös Terhi Ekebom. Mainoskuvissa päätettiin nostaa yhtä päävieraista, norjalaista Jasonia, jonka saapuminen saatiin tarpeeksi ajoissa varmistettua. Myös Tex Willer näkyy markkinoinnissa sponsorisopimuksen ansiosta.

Sarjakuvaseuran verkko-osoite www.kupla.net on myös saatu pienten teknisten ongelmien jälkeen taas toimimaan. Seura etsii edelleen "hätäaputöihin" webbisivujen päivittäjää (poislukien siis festarit). Duunia on tarjolla minimissään pari tuntia kuukaudessa ja se edellyttää ainoastaan taitoa ja mahdollisuutta käyttää FTP:tä sekä HTML:n alkeiden tuntemusta. Koko saitin uudistaminenkin tulee kyseeseen, jos vain tekijältä löytyy intoa. Järjestö toimii lähes täysin harrastuspohjalta, sillä Sarjakuvaseuran saamat avustukset eivät riitä palkkoihin. Päivitystyöstä ei siis makseta palkkaa, mutta seura lupaa avustaa apurahoituksen hankkimisessa - jos tekijä sellaista kaipaa.

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali