Uutiset | Teksti: Reima Mäkinen | Julkaistu: 22.08.2003 klo 13:39:22 | Luettu: 3641 kertaa

Ilmaiseksi jaettava sarjakuvalehti

Dodger on Helsigin kapakoissa ja festareilla jaeltava mainosrahoitteinen lehti. Sivuja uutukaisessa beevitosessa on 52, ja noin puolet sisällöstä näkyy väreissä.

Dodgeria päätoimittaa Johan Komonen. Piirtäjistä näkyvimmin lehdessä on esillä Jan Lindström, joka ns. piireissä tunnetaan myös hiljakkoin ilmestyneestä Tähtivaeltajan kannesta. Muita tekijöitä ovat Jan Konsin, Markku Sipi, Sami Mannerheimo, Antti Vuornos, Bob Makkonen, Miiku Lehtelä, Elina Hakala ja Sanna Kauppinen.

Dodger toivottaa uudet tekijät tervetulleeksi mukaan. Toimitukselle voi tarjota myös pelkkiä käsikirjoituksia. Jakelupaikat ja toimituksen yhteystiedot löytyvät Dodgrerin kotisivulta. Lehden painos on 3000kpl.

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Juha Kouvalainen kommentoi 22.08.2003 klo 16:58:24 seuraavaa:
Aika hieno idea. Jospa uusi konsepti toimii. Ja luulisi toimivan, jos vain mainosrahoittajia riittää.

Mainos:

Yhteistyössä:




© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali